Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много добра червена 159-ка ТI , комби със софийска регистрация , днес в центъра на Плевен.Спрях до нея и видях собственика , ама толкова не бях адекватен от снощи , че не рискувах да заговоря човека.19-те стоят чудесно , а и цялата кола беше лъсната , за разлика от моята .Бях спрял под един кестен и цялата бе в листа и какво ли не от снощния порой.
    Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• С Динко се засякохме в неделя сутринта около 11 на Долна Диканя точно на края на магистралата до обърналия се камион с ягоди.Още като видях регистрацията ми стана ясно,че е той,но пък успя да ме изпревари и първи ме поздрави
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Вчера към 19:00-19:30 тъмно синьо ГТВ на паркинга на Джамбо на Ботевградско карано от хубава жена придружена от висок мъж с дълга,вързана коса...влезнаха в Джамбото май съм ги виждал вътре и друг път.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Да си признава кой ми се лепна на дупето сутринта в Младост със сива 164-ка....имам някакви подозрения но да видим....
          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
          159 1.9JTDm
          156 1.8TS ...exxxx
          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Младост, сива 164-ка па и похотлив...аз залагам на Румбата
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
              Да си признава кой ми се лепна на дупето сутринта в Младост със сива 164-ка....имам някакви подозрения но да видим....
              да към 7.40 от околовръсното се прибирах към младост и минах през 4 и видях черна 159 пред мене и след 100 метра се сетих че това е секс символа на форума,викам чакай да се отъркам в разкоша ама вазира напред елегантно подскачайки по бабуните след завоя дето изпревари и пресече двоина непресечена лента,а виждам в една черна 147 засичам много арно моме голема чокозела е даже ми дава път възпитана е,абе рядко можеш да видиш грозна жена в Алфа,въпреки че имам една позната дето не говоря с нея много е противна тя кара червена 145 и е военна по професия лесбиика е с руса къса коса мрачно лице и е ужасно дебел глиган просто отврат та тя май покрива разликите.

Comment

• Как пък разбра че е лесбийка
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                  да към 7.40 от околовръсното се прибирах към младост и минах през 4 и видях черна 159 пред мене и след 100 метра се сетих че това е секс символа на форума,викам чакай да се отъркам в разкоша ама вазира напред елегантно подскачайки по бабуните след завоя дето изпревари и пресече двоина непресечена лента,....
                  Е то там няма място без бубуни, освен това този адски ме беше изнервил с тия 30км/ч дето караше и се чудеше къде е тръгнал, а ако не се лъжа ти го изпревари веднага след мене ....
                  Last edited by Geri_ms; d.m.y г., 08:53.
                  http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                  159 1.9JTDm
                  156 1.8TS ...exxxx
                  145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Как пък разбра че е лесбийка
                    ами защото излиза с мъже само да се напива с тях и се целува и се натиска с жени.

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                    Е то там няма място без бубуни, освен това този адски ме беше изнервил с тия 30км/ч дето караше и се чудеше къде е тръгнал, а ако не се лъжа ти го изпревари веднага след мене ....
                    не съм бе аз съм от добрите влачих се след охлюва разбира се как ще правя нарушение...ей ама пък много наблюдателна си била ем е сутрин хората са сънени ем правиш нарушение ем гледаш в огледалата ем виждаш всичко.

Comment

• От 2-3 дни има една ударена сива 156 в София на Каблешков до КОМСЕД. СА 4255 или подобен.

156 SW '02

Comment

• Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
                        От 2-3 дни има една ударена сива 156 в София на Каблешков до КОМСЕД. СА 4255 или подобен.

И аз я видях онази вечер,но е меко казано ударена,тя направо си е тоталка
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Онзи ден към 18:30ч. - карах зад сребриста 166ца в Слатина - СА 4499 @@
                          Поздрави!
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• вчера в 6 следобяд преди караулката на Пънчарево пресована от пред и от зад сива фейстлифтова 156 комби СА 2563

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              вчера в 6 следобяд преди караулката на Пънчарево пресована от пред и от зад сива фейстлифтова 156 комби СА 2563
                              Колега които рядко влиза във форума, но познаващ доста хора от тук
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Вчера червена 159 1.9 печка.!
                                май я караше жена.
                                Първо се връцна, а после забеляза , че е засякла баба си и и ми намигна.Покарахме от караулака на Ломски Форт до бул. Европа заедно, като екип и беше много приятно. Не дадохме на никой да се ебава с нас!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X